ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνέδριο Αποτελεσμάτων

Συνέδριο Αποτελεσμάτων

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα 10:00 - 14:30

στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στο Συνέδριο Αποτελεσμάτων του Σχεδίου Δράσης, 

για την προώθηση της ισότητας των φύλων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών, με τίτλο: 

«Παγκρήτια Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης»,

το οποίο χρηματοδοτείται μέσω της πράξης 3.2.4. (Α & Β Κύκλου) “Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων) του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», με δικαιούχο την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ)

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, οδός Κορωναίου 9,

θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες του Δικτύου, τα αποτελέσματα του σχεδίου δράσης και θέματα ισότητας των φύλων. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές  ή επιτυχημένα παραδείγματα γυναικών που υποστηρίχθηκαν από το Δίκτυο.

Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη/εξέλιξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η ένταξη και η επανένταξη γυναικών στην αγορά εργασίας.

Πληροφορίες: Έλενα Γρηγοριάδη, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, τηλέφωνο 2810-247046, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  web: www.dipagyk.gr

Η  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΙΩΤΗ

Μείνετε ενήμεροι μέσω:facebookemail

Το Σχέδιο Δράσης χρηματοδοτείται μέσω της πράξης 3.2.4. (Α & Β Κύκλου) "Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων), υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», με δικαιούχο την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ ΥΠΕΣ)grey-bar-big

european-union  dioikitiki-metarithmisi  ypourgeio-eswterikwn2  espa